Hyvä tietää, kun tulet mehuasemalle:

Terveistä ja puhtaista omenoista tulee paras mehu.


Puusta poimittujen lisäksi mehustamiseen voi käyttää myös maahan pudonneet omenat, mutta poista joukosta mädät ja homeiset. Pese ja puhdista omenat liasta, lehdistä ja oksista. Ota mukaan kannellinen ja puhdas kuljetusastia. Jos oma astia puuttuu tai mehua tulee enemmän kuin olit varautunut, meiltä on mahdollista ostaa kannellinen ämpäri hintaan 4,50€.  


Kilosta omenaa saa noin 6 desilitraa mehua lajikkeesta ja kypsyysasteesta riippuen. Jos omena on ylikypsää, siitä tulee todella vähän mehua. Mehusta tulee parasta sekoittamalla lajikkeet keskenään. Puristetussa mehussa ei ole lisäaineita. Se sisältää vain luonnon omia hyviä vitamiineja.


Omenamehu säilyy jääkaapissa muutamia päiviä. Pidemmän säilytysajan saat pakastamalla mehun. Me emme pastöroi mehua.

Minimikilomäärä, minkä otamme vastaan, on 15kg. Mehupuristuksen hinta 50 senttiä / omena kg. Meillä käy käteinen ja pankkikortti! 

Osoite: Kuusikorvenkuja 5, 01200 Vantaa P .050-60420

Terveisin Riikka ja Kim Heikinlaakson mehuasema/ Saneeraus Pietilä oy

Löydät meidät facebookista nimellä mehuasema Vantaa https://fi-fi.facebook.com/mehuasema/

Jos sinulla ei ole omia omenoita, katso www.facebook.com/StadinOmenaporssi 

Covid-19

- Tulethan mehuasemalle vain terveenä. Mehuaseman sisätiloihin ei saa tulla! Otamme vastaan vain puhtaat pestyt terveet omenat. Pakkaamme mehun asiakkaan omaan puhtaaseen ämpäriin tai kanisteriin. Tarvittaessa meiltä löytyy kannellisia ämpäreitä 4,50e/kpl. Emme pullota mehua, eikä mehuaseman tiloissa sallita pullotusta.

- Emme pastöroi mehua

- 1L pullo 1e/kpl